GLOSADES I ACTIVITATS DEL MES DE GENER DE 2008

DIJOUS DIA 10 DE GENER, al Bar Can Rafel de Palma, a les 20,30 hores, combat de glosat entre Mateu Matas “xurí”, Jordi Cloquell “artiller” i Macià Ferrer “macià”. 

DISSABTE DIA 12 DE GENER, a sa Pobla: versots amb els dimonis d’Albopàs i Mateu Matas “xurí”.

DIUMENGE DIA 13 DE GENER, a Son Serra: a les 14h a la plaça, glosada amb Mateu Xurí i Macià Ferrer.

DILLUNS DIA 14 DE GENER, a Sa Pobla: homenatge, a Sa Congregació a les 20:15h, a la figura de Madò Buades.

  DIMARTS DIA 15 DE GENER, a sa Taverneta de sa Pobla, a les 21,30, combat de glosat amb els alumnes del taller d’improvisació.

 DIVENDRES DIA 18 DE GENER, a ses Salines, a les 20 hores, conferència sobre el costumari popular al voltant de sant Antoni, a càrrec de Felip Munar. A les 20,30 hores, gran combat de glosat entre: Blai Salom, Antoni Galmés, Antoni Llull, Francesc Muñoz i Mateu Matas.  

DISSABTE DIA 19 DE GENER, a l’Ateneu de Muro, a les 21 hores, gran combat de glosat entre els glosadors mallorquins Antoni Viver “mostel”, Jordi Cloquell “artiller” i Macià Ferrer “macià”; i els glosadors menorquins Bep Moll, Xavi i Vicent Marí, amb el guitarrista Xemo.  

DISSABTE DIA 19 DE GENER, a Can Picafort (davant les oficines municipals), a les 20 hores, combat de glosat entre Joan Planisi, Antoni Socies “pobler” i Jaume Juan “algaidí”.  

DISSABTE DIA 19 DE GENER, a es Carritxó, a les 20,30 hores, combat de glosat amb els glosadors Rafel Roig “carritxoner”, Antònia Nicolau “pipiu” i Esteve Barceló “verderol”.  

DISSABTE DIA 19 DE GENER,  a la Plaça Major de Palma, a les 20,30 hores, combat de glosat amb els glosadors Mateu Matas “xurí”, Blai Salom “blai”, Miquel Cano i Antoni Llull “carnisser”. 

 DIJOUS DIA 24 DE GENER, a l’Espai Mallorca de Barcelona, combat de glosat amb els glosadors Mateu Matas “xurí” i Antònia Nicolau “pipiu”. 

DISSABTE DIA 26 DE GENER, al pub Es Colomer de Santa Margalida: Fogueró i gloses.

 DIMARTS DIA 29 DE GENER, al molí d’en Polit de Manacor, a les 20 hores, combat de glosat amb els glosadors: Francesc Muñoz “foraster”, Antonia Nicolau “pipiu”, Antoni Galmés, Antoni Llull “carnisser”.

Anuncis

Una resposta to “GLOSADES I ACTIVITATS DEL MES DE GENER DE 2008”

  1. Felip Says:

    Molt bé Mateu; ens agradaria però que hi posassis més comentaris, més idees, més fets i, sobretot, matén-lo actualitzat!
    Enhorabona i endavant, sempre endavant, malgrat tot!.
    Felip

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: