Concurs de gloses

 

ASSOCIACIO CULTURAL ARTÀ

C/ Ciutat 69  C. P. 07570

Artà ( Mallorca )

X CONCURS DE GLOSAT

JOAN SANSÓ ( JENECA ) ANTONI GINARD ( BUTLER )

Degut a la retirada de subvenció per part del CONSELL DE MALLORCA al  Concurs de Glosat a que feim referència, aquest va haver de ser postergat ja que, si bé en principi, ens havien demanat prosseguir amb el mateix, a darrera hora es va produir una contraordre per part de “Relacions Institucionals” del mateix Consell que va impedir la seva celebració.

No obstant “L’ASSOCIACIÓ CULTURAL ARTÀ,” volent continuar aquest esdeveniment cultural en defensa de la Glosa i de la nostra llengua, ha acordat prosseguir amb el ja consolidat concurs de gran ressonància en tot l’àmbit de la cultura catalana especialment en la nostra modalitat autonòmica, convoca el seva dècima edició.

La celebració de proclamació dels participants i guanyadors tendrà lloc al teatre Municipal d’Artà el divendres 19 de Setembre del corrent any, a les nou de l’horabaixa i s’haurà regit per les següents:

B A S S E S

 

1ª.- Els glosats seran de tema lliure, originals i inèdits. Hauran de ser redactats en català i preferentment en la modalitat de les nostres Illes.

2ª.- Hauran de tenir un mínim de vint versos. Cada participant pot participar-hi amb un màxim de tres treballs signats en pseudònim.

3ª.- Els treballs s’hauran de presentar a L’ASSOCIACIÓ CULTURAL ARTÀ” C/ Ciutat 69- C.P. 07570. Artà. Fins el dia primer de Setembre de 2008.

4.- Es presentaran per triplicat, mecanografiats a una sola cara baix d’un lema i acompanyats d’un sobre tancat  en el qual, a més del títol de la glosa, hi figurarà el lema i el pseudònim. En el seu interior s’hi posaran les dades del concursant: Lema, nom, adreça, codi postal i telèfon. I, a poder ser, un disquet en el que guardada, hi haurà la composició.

5ª.- El Jurat estarà format per tres persones de reconegut prestigi dins el món de la literatura popular, i un membre de l’Associació.

6ª.- El Jurat podrà declarar els premis deserts i concedir els accèssits que cregui oportú.

7ª.- L’Associació es reserva els drets de publicar els treballs que siguin presentats tant si són premiats com si no.

8ª.- L’acte de lliurament dels premis es celebrarà en el transcurs d’una vetllada el dia 19 de Setembre en el teatre Municipal d’Artà  en la que es donarà lectura als tres primers premis podent fer-ho el propi autor, persona que ells designi o en cas de faltar aquests un membre de la pròpia associació.

9ª.- El sol fet de participar en aquest Concurs, implica l’acceptació de les condicions que inclouen aquestes Basses.

10.- Els premis consistiren, per falta de les corresponents subvencions de les Institucions  en tres obres d’Art ( Escultura i Pintura) proporcionades per eminents artistes de la nostra localitat.

Per qualsevol consulta, dubte o petició sobre aquest Concurs, podeu telefonar al 696 906783 o al correu electrònic: revista@infoarta.com.

             

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: